Billiga SUP brädor

Är du ute efter en billig SUP bräda? Då har du kommit rätt! På den här sidan listar vi de bästa och billigaste SUP brädorna på marknaden! Vi går igenom allt du behöver veta innan du köper en SUP bräda som passar just dig och för ett billigt pris. Den information du kommer få ta del av nedan handlar givetvis om billiga SUP brädor av högsta kvalitet!

Vi på standuppaddleboarding har tagit fram billiga sup brädor utifrån, pris, populäritet och egna tester. Välj sup bräda utifrån dina behov och jämföra den med de funktioner som produkten erbjuder.

Billiga sup brädor

Som nybörjare kan det vara bra att köpa en billig SUP

När man är sugen på att börja att utöva SUP och vill köpa en supbräda så kan det vara avskräckande att betala 10.000 – 15.000 för en SUP. Det är mycket pengar, och om man vill testa på SUP innan man bestämmer sig för att börja utöva sportern kontinuerligt så kan det vara en god ide att först köpa sig en billig supbräda. 

När man sedan har utövat paddelsurfing ett tag så kan man köpa en dyrare modell.

Sup Sport 10% Rabattkod

Nya kunder får 10% Rabatt på sin första beställning. Anmäl dig till nyhetsbrevet.
SOMMAR22
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande
ribbon

Astrosweden 5% Rabattkod

Få 5% rabatt på din order! Gäller när du börjar prenumerera på nyhetsbrevet.
Ges vid registrering
Visa Rabattkod ➜
Pågående erbjudande

Topplista billiga sup brädor

Surplus Basic - Uppblåsbara SUP paket 9'4"
Ett prisvärt och bra nybörjaralternativ från Surplus

Surplus Basic Uppblåsbara SUP paket 9’4″ är den perfekta brädan för alla nivåer. Med sin enkla uppblåsning och snabba montering är den här brädan extremt stabil och lätt att hantera, vilket gör den perfekt för nybörjare eller de som vill njuta av en lugn paddling och njuta av naturen. 

De högkvalitativa material som används i den här brädan gör den hållbar och långlivad, så att du kan njuta av många års användning. Den praktiska bärväskan gör att du kan ta med dig din bräda vart du än går. Oavsett om du paddlar på lugnt vatten eller njuter av en dag ute på vågorna är Surplus Basic Inflatable SUP package 9’4″ det perfekta valet för alla som letar efter en bra allround paddelbräda.

Rekommenderad maxvikt95kg
Mått9’4″
Bredd76cm
Längd285cm
Tjocklek10cm
Vikt9kg
Rekommenderat lufttryck12-13psi
SURPLUS Marina - Uppblåsbara SUP paket 10'8"
Perfekt SUP för hela familjen. SUP brädan är riktigt stabil med en tidlös design.

SURPLUS Marina – Uppblåsbart SUP-paket 10.8 är vår bästsäljare av en anledning! Dess klassiska design och stabila konstruktion gör den perfekt för alla vattenäventyr, oavsett om du paddlar på en sjö, flod eller hav. Den medföljande SUP-pumpen gör det enkelt att blåsa upp och tömma brädan, så att du kan ägna mer tid åt att njuta av din tid på vattnet. 

Marina kommer också med en avtagbar fena för ökad stabilitet, vilket gör den perfekt för nybörjare eller de som vill paddla avslappnat. Så vad väntar du på? Ge dig ut och utforska med SURPLUS Marina – uppblåsbart SUP-paket 10.8!

Rekommenderad maxvikt140kg
Mått10’8″
Bredd82cm
Längd325cm
Tjocklek15cm
Vikt11,6
Rekommenderat lufttryck12-13 PSI
Surplus Nemesis Uppblåsbara SUP paket 10'8"
Nemesis är gjord i den bästa PVC-kvaliteten. Sup brädan tål grov behandling och kan inte jämföras med andra billiga och tunnare supboards på marknaden!

SurPlus Nemesis är en fantastisk allsidig bräda som passar alla! Säljs med alla nödvändiga tillbehör för att erbjuda den fullständiga sup-upplevelsen och säkerställa goda erfarenheter för hela familjen i alla åldrar! Brädan är stabil och ger slutligen den goda riktning stabiliteten när du paddlar. Detta har visat sig vara en storsäljare som fått god kritik från våra kunder.

Rekommenderad maxvikt150kg
Mått10´8´´
Bredd82cm
Längd318cm
Tjocklek15cm
Vikt9kg
Rekommenderat lufttryck12-13psi

Letar du efter en mångsidig och stabil SUP-bräda? Sök inte längre än till 2117 Of Sweden Sup Aqua Hybrid 10. Den här brädan är perfekt för dig som vill ha en bekväm yta att paddla på, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren paddlare. Den breda kroppsdesignen ger utmärkt stabilitet, så att du kan njuta av din tid på vattnet utan att behöva oroa dig för att tippa över. 

Om du vill ta din SUP-upplevelse till nästa nivå är Hybrid 10 också utmärkt för yoga och fitness. Med sitt bekväma däck och stora utrymme kan du öva dina solhälsningar eller träna på din Balance med lätthet. Oavsett vilken aktivitet du väljer är 2117 Of Sweden Sup Aqua Hybrid 10 den perfekta brädan för dig.

  • Mått: 305 x 76 x 15 cm
  • Maxvikt: 120 kg
  • Går att göras om till kajak med medföljande sits med ryggstöd samt fotstöd
  • Optimal bräda för mångfunktionell åkning i alla vattenförhållanden
  • Uppblåst storlek: 305 x 84 x 12 cm
  • Maximal användarvikt: 120 kg

Finns det billiga SUP brädor som är av en bra kvalité?

Ja, det finns billiga SUP brädor som fungerar bra och fyller sin funktion på ett utmärkt sätt. För dig som kanske inte har tänkt att utöva SUP allt för ofta och mest är nyfiken på att testa vad det är för något,  kan få räkna med att betala ett pris mellan 1500 – 4000 kr för en SUP bräda av bra kvalitét.

Vad skiljer en billig uppblåsbar SUP från en premium SUP?

Det som skiljer en billigare SUP bräda från en dyrare modell är ofta vilket material som brädan är gjord av. Anledningen till det är att en dyrare modell ofta är tillverkade av ett mer påkostat material. En billigare SUP är ofta mindre styv än en dyr bräda. Styvheten har en mycket viktigt del då det är det som gör att SUP brädan inte böjs lika lätt.

Välj en billig SUP av en god kvalité

Oavsett om du letar efter en prisvärd och billig SUP bräda så är det viktigt att SUP brädan är av en god kvalitét. Undvik till exempel SUP brädor som säljs två till priset av en. Det finns trots allt billiga SUP brädor som är tillverkade av ett bra material. 

Det finns SUP brädor av en lägre kvalitét. Dessa brädor har en tendens att till exempel gå sönder väldigt snabbt då de ej klarar av den tyngd och tryck som krävs för att vuxen person ska kunna stå på den. Det som sker då är att SUP brädan böjs.

Dåligt för miljön

En annan anledning till att man ändå vill säkerställa en god kvaliét, trots billig SUP bräda, är att en del billiga modeller använder ett material som har en sämre inverkan på vår miljö. Vid ett köp av en SUP bräda ska du alltid säkerställa att den billiga brädan som du köper är tillverkat av ett material som har en god påverkan på miljön.

Uppblåsbara SUP brädor är ofta billigare än hårda brädor

En uppblåsbar SUP bräda har ofta en billigare kostnad än de hårda brädorna. I dagsläget så är det inte samma skillnad på uppblåsbara och hårda SUP brädor som det har varit tidigare år. När det kommer till prestanda så är ett faktum att uppblåsbara SUP brädor ofta anses vara bättre av flera orsaker. 

Det är alltså att rekommendera en uppblåsbar SUP bräda, då de ofta är billigare och håller en hög kvalitét.

Tänk på detta när ska köpa den billiga SUP brädan

När man köper en SUP bräda för en billigare kostnad vill man givetvis också att det ska vara en bra SUP bräda som passar dig som individ. Nedan guidar vi dig igenom de faktorer som du bör ha koll på när du köper en billig SUP bräda. 

Medföljande accessoarer

När man är ute efter att köpa den bästa billiga SUP brädan så bör man vara säker på vilka tillbehör som ingår i priset. Exempelvis så är det väldigt viktigt att en säkerhetslina följer med.

Säkerhetslinan spänner du fast den vid SUP brädan och din fot vid användning. Linan har den viktiga funktionen att den förhindrar att din SUP bräda flyter iväg, ifall du olyckligtvis skulle ramla i vattnet eller hoppar i för att bada.

Din SUP måste klara ett visst tryck

Även om man är ute efter en billig SUP bräda så är det viktigt att den klarar ett visst tryck för att undvika att brädan går sönder. Det här är en av de största skillnaderna när det gäller ett köp av en billig respektive mer påkostad SUP bräda utifrån de modeller som därmed finns att välja mellan. 

Många billiga SUP brädor klarar inte av trycket av en vuxen person och brädan har därför en tendens att böja sig eller gå sönder. Generellt brukar man säga att en SUP bräda måste klara minst 15 PSI för att en vuxen person ska kunna stå på den och använda den på ett naturligt och bekvämt sätt. Sedan är det givetvis skillnad på hur mycket vuxna personer väger. Ju mer man väger desto mer tryck måste SUP brädan ha för att klara av dess användning.

När du köper en billig variant av en SUP bräda är det därför mycket viktigt att du tar reda på olika grundfakta, till exempel hur stort tryck brädan klarar av.

Välj rätt SUP för din aktivitet

När du ska köpa din första SUP så är det viktigt att du köper en modell som är optimal för den typen av aktivitet som du vill utföra. Exempelvis om du vill köra yoga på din SUP så är det viktigt att du köper en supbräda som är bred för bästa möjliga stabilitet. Även om du köper en billig SUP så är formen mycket viktigt. 

Nackdelar med billliga supbrädor

Även om det finns bra billiga supbrädor så finns det givetvis nackdelar jämför med dyrare brädor. Nedan listar vi ett par saker minus hos billiga SUPs:

Styvheten

Styvheten på brädan är mycket viktig, då det gör så att brädan inte böjer sig. Styvheten är ofta bättre på dyrare modeller.

Extrema vatten

Man kan paddelsurfa i flera olika miljöer med en supbräda, allting från lugna sjöar till öppna hav med vågor eller floder med mycket ström. En billig supbräda har dock svårare att klara av miljöer med mycket ström eller vågor. 

Hållbarheten

En Supbräda håller 3-5 år beroende på kvalite. Använder du en supbräda kontinuerligt så håller en billig SUP inte lika länge som en dyrare modell.

Sammanfattning

Det finns många bra billiga SUP brädor på marknaden som fyller en god funktion, speciellt för dig som är nybörjare. När du köper en billig SUP måste du dock vara noggrann med att kolla upp olika saker som exempelvis hur mycket tryck brädan klarar av samt vilket material brädan är tillverkad av. Detta är nödvändigt att ha kännedom kring för att du ska göra ett så bra och ekonomiskt köp som möjligt av en SUP bräda.

Uppblåsbara SUP brädor är ofta mycket billigare och mer praktiska än hårda brädor. En stor fördel med uppblåsbara brädor är att de klarar av stötar från vattnet mycket bättre.

FAQ - -Billliga sup brädor

Vi har samlat rabattkoder och rea på ett och samma ställe så att du kan köpa din sup bräda så billigt som möjligt. 

Klicka här för att komma till sup bräda rea och få extra rabatt.

Billiga sup brädor kan köpas på många olika ställen, inklusive sportbutiker, onlinebutiker och direkt från tillverkare. Det är viktigt att jämföra priser och kvalitet innan du köper för att få det bästa priset och kvaliteten.

Kvaliteten på en billig sup bräda kan variera, men det är vanligtvis lägre än dyrare modeller. Det är viktigt att kontrollera specifikationerna och materialet som används för att få en uppfattning om kvaliteten.

Det beror på kvaliteten och specifikationerna på din billiga sup bräda. Det är viktigt att kontrollera om brädan är lämplig för öppet vatten eller svåra förhållanden innan du använder den.

Det finns alltid en risk för säkerhetsproblem med alla typer av utrustning, inklusive billiga sup brädor. Det är viktigt att kontrollera brädans kvalitet och specifikationer innan du använder den, och att följa alla säkerhetsanvisningar och rekommendationer.

Det finns många alternativ till billiga sup brädor, inklusive dyrare och högkvalitativa modeller. Det är viktigt att jämföra specifikationer och priser innan du köper för att få det bästa valet för dina behov och budget.

 
 

Det beror på modellen av din billiga sup bräda, vissa modeller kan ha begränsade möjligheter för anpassning eller tillägg av tillbehör medans andra kan ha mer möjligheter. Det är viktigt att kontrollera specifikationerna och fråga tillverkaren eller säljaren om det är möjligt.

Det beror på svårighetsgraden av skadan och kvaliteten på din billiga sup bräda. Det är viktigt att konsultera en professionell eller tillverkaren för att få råd om det är möjligt att reparera skadan eller om det är bättre att byta ut brädan.

Det är möjligt att lära sig att åka sup på en billig bräda, men det kan vara svårare att få en bra prestanda och känsla på vattnet. En dyrare modell kan ha bättre prestanda och känsla och kan vara lättare att lära sig på. Det är viktigt att jämföra specifikationer och priser innan du köper.

Det beror på specifikationerna och designen på din billiga sup bräda. Vissa billiga brädor kan vara lämpliga för olika aktiviteter, men det är viktigt att kontrollera med tillverkaren eller en